Workshops voor volwassenen

 

If you can dream it, you can make it 

Tijd voor ontspanning, tijd voor jezelf, dit is wat we onszelf eigenlijk te weinig gunnen. het doen van een creatieve workshop is de manier om even lekker uit de waan van de dag te komen. Hoe lekker is het om even je zinnen te verzetten door creatief bezig te zijn, alleen of met een paar vrienden of vriendinnen. Maak er samen een mooi moment van! Onze workshops zijn haalbaar en laagdrempelig voor iedereen, ook als je denkt niet creatief te zijn ga jij met een mooi werk naar huis! 

Creatief bezig zijn is leuk

Tijdens een creatieve workshop kun je je creativiteit laten stromen, door niet te denken maar vooral te doen, door zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk zonder vooroordelen (wat niet altijd even makkelijk is) aan de slag gaan 
En dan plots merken dat je alles om me heen ben vergeten en volop aan het genieten ben van het moment.

Willen jullie ook ervaren hoe het is je creativiteit de vrije ruimte te geven? en de ontspanning voelen die een creatieve workshop je geeft? ga dan lekker aan de slag samen met een groep vriendinnen, zussen, broers of collega’s!

Wat heb jij te vieren?

Onze creatieve workshops zijn te reserveren voor elke gelegenheid, wil jij een vrijgezellenfeestje vieren, een babyshower , een verjaardag  een personeelsuitje of gewoon een gezellige avond met vriendinnen? wat je ook te vieren hebt deze workshops zijn altijd passend!  Ben je met een groep en wil je niet allemaal hetzelfde maken? ook dat is geen probleem, iedereen kan met zijn eigen project aan de slag als wij maar van te voren weten wat er gemaakt gaat worden! 

Het is gelukt, wij zijn volledig verhuisd naar de Dr Leijdsstraat 8, dit is een zijstraat van de generaal cronjestraat

Per 1 mei is Larisa Kurgalin met haar winkel “De rechte steek “zich ook in het pand gevestigd, je kunt hier dus ook terrecht voor al je handwerk materialen, van bollen wol tot fournituren tot de mooiste stoffen! Zij heeft haar ingang op generaal cronjestraat 135. 

Kom gezellig eens rondkijken wat wij allemaal te bieden hebben!! 

Creatieve groetjes 

Team Made by Melissa

Onze workshops

najaars workshops

babyshowers

vrijgezellenfeesten

schilder workshops

Wist je dat je helemaal niet creatief hoeft te zijn om dit te kunnen doen? 

Voor de schilderijen  kiest iedereen  voor de workshop al de afbeelding die hij/zij leuk vindt en deze zijn al voor je voorgetekend, het enige wat je zelf moet doen is de afbeelding overbrengen op het doek met behulp van carbon papier.  Vervolgens schilder jij het helemaal in jouw gewenste stijl. uiteraard zijn wij aanwezig om je te helpen en diverse tips en tricks te geven om van jouw schilderij iets bijzonders te maken! 

Babyshower

Gezamenlijk aan de slag voor cadeaus voor de aanstaande mama en haar baby!

Een babyshower is een feestje om je zwangere vriendin, nichtje of zus even helemaal in het zonnetje te zetten en haar een hart onder de riem te steken voor de laatste loodjes van de zwangerschap. Tijdens een babyshower word de aanstaande mama vaak lekker verwend met mooie cadeautjes en wat is er nou leuker dan gezamenlijk iets bijzonders en moois te maken voor de kleine baby. In deze workshop ga je aan de slag met een mooie mobiel voor de kleine!

Veel gestelde vragen

Op welke locaties kunnen de workshops gegeven worden?

onze eigen locatie,
Oudeweg 147, Haarlem

Onze eigen workshop is groot genoeg voor groepen tot 20 personen, deze locatie is gelegen in de Waardepolder,

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats naast het gebouw.

Koffie, thee en wat lekkers zitten bij de workshop standaard inbegrepen. Frisdrank is tegen betaling verkrijgbaar op onze locatie. Er zijn ook mogelijkheden om een lunch lunch, high tea of high wine bij te reserveren. vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden. 

Brownies&downieS, schaggelstraat 26, Haarlem

Deze fijne plek ligt in het centrum van Haarlem. wij kunnen hier groepen ontvangen van maxiamaal 20 personen.

Er is parkeergelegenheid op loopafstand en deze plek is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken. Wij kunnen de workshop alleen op deze locatie aanbieden als je deze wilt reserveren in combinatie met een etagaire lunch of hightea. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Onze workshops kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant,  het restaurant is geopend op maandag tot zondag van 9.00 tot 17.00.  in het weekend is er beperkt plek voor grote groepen.

Restaurant Parck, Frederikspark 2, Haarlem

Restaurant parck is gelegegen aan het frederikspark in Haarlem, vlak bij het houtplein. Hier kleine groepen ontvangen maar ook groepen groter dan 20 personen.

We kunnen hier de workshop geven als er consumpties worden afgenomen in het restaurant. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met lunch, high wine en borrel&bites. Aantal inbegrepen drankjes hangt af van het gekozen arrangement.

Onze workshops  kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant, het restaurant is maandag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 geopend.

thuis of eigen locatie

Zit er geen geschikte locatie voor jullie bij komen wij ook graag naar jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem.  In Haarlem en omgeving (Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Hoofddorp, Aalsmeer, Beverwijk, IJmuiden, Amsterdam en Amstelveen alles wat daartussen zit) zijn de reiskosten al inbegrepen als je de reservering doet via onze website. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. Wij komen altijd met de auto en is er betaald parkeren bij jullie in de straat vragen wij aan jullie om deze kosten voor jullie rekening te nemen. Wij gebruiken Parkmobile en sturen achteraf een tikkie voor de betaling van de parkeerkosten

Wat zijn de kosten van een workshop?

Op elke productpagina staan de kosten per workshop vermeld, dit is verschillend ivm de verschillen in materiaalkosten. Er zijn al leuke workshops en vrijgezellenfeestjes vanaf 29.50 per persoon, je dient voor minimaal 6 personen te reserveren ook als je met minder personen komt.

Hoe lang duren de workshops?

De meeste macramé workshops duren ongeveer 2.5 uur. Boek je hier lunch of high tea bij komt er een half uur tot een uur extra tijd bij!

Met hoeveel personen kunnen wij de workshops boeken?

Aantal personen, minimaal 6 maximaal 35 personen. Wil je met minder personen deelnemen betaal je een minimale workshop prijs voor 6 personen.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?

Alle workshops zijn inclusief materiaalkosten, je hoeft niks zelf mee te nemen voor het volgen van de workshop. 

Boek je een workshop op onze locatie dan zijn de drankjes en een zoete of hartige snack inbegrepen

Boek je een workshop op één van de andere locaties dan zijn alle drankjes en hapjes voor eigen rekening. Alle onkosten die wij maken om op de andere locaties te komen zijn bij de workshop inbegepen. 

Er zijn mogelijkheden om een lunch, high tea of high wine bij te reserveren als je voor een workshop op onze locatie kiest, wij bestellen deze bij Brownies and DownieS, de prijzen hiervan kunnen sterk wisselen, willen jullie weten wat hiervoor de kosten zijn zullen wij de prijzen opvragen bij hun. 

wij maken van elke gelegenheid een creatief feestje

 

Workshop Love story wegwijzer

Afgelopen zaterdag een super leuke workshop gedaan met een vrijgezellenfeest. Ontzettend goed georganiseerd, contact van te voren verliep ook heel goed. We hebben veel lol gehad. Je kunt het zo gek niet bedenken of Melissa heeft het of kan het plotteren 😁 Het eind resultaat was heel mooi. Echt een aanrader!

Cindy Braat

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.