Scholen, bso of kdv

Extra aandacht voor creativiteit op school, BSO of KDV?

Wij verzorgen onze workshops ook op school, buitenschoolse opvang locaties of kinderdag verblijven! In onze workshops op school leren we diverse technieken en maken we gebruik van diverse knutselmaterialen. Wij houden ervan om creatieve tools aan te reiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er geen goed of fout bestaat en dat de kinderen met iets naar huis gaan wat ze helemaal zelf gemaakt hebben. Ontwikkeling van creativiteit van het kinderen staat centraal.
​​
We werken graag samen met leraren of nemen de activiteiten tijdens de workshops volledig uit handen. Willen jullie een leuke workshop tijdens schooltijden, of misschien wel een naschoolse activiteit op school? Alles is bespreekbaar. 

Voor ieder thema bedenken wij een leuke workshop

Alle bestaande knutselfeestjes en thema feestjes zijn ook te reserveren als workshop voor op school, BSO of kinderdag verblijf, alle workshops zijn aan te passen in het het thema naar jullie keuze maar wij bedenken ook graag een workshop op maat voor jullie! Er is veel mogelijk dus zoek je iets speciaals kun je altijd met ons in overleg gaan om iets leuks en unieks te bedenken!

Onze knutselboxen zijn ook geschikt voor scholen, BSO en KDV

Hebben jullie genoeg personeel maar zijn jullie opzoek naar een unieke knutselactiviteit? Wij hebben inmiddels een ruim aanbod aan knutselboxen al deze boxen kun je ook voor op de BSO of kinderdagverblijf bestellen! Bij alle knutselboxen zitten duidelijke instructies zodat jullie zelf met de kinderen aan de slag kunnen gaan. Ook kunnen wij de knutselboxen  geheel aanpassen in eigen thema. Staat de activiteit naar jullie keuze er niet tussen? Natuurlijk gaan wij ook graag voor jullie aan de slag om een workshop geheel op maat voor jullie te maken en deze bij jullie te bezorgen. Prijzen van de knutselboxen tot 15 kinderen staan beschreven bij alle producten, hebben jullie meer kinderen geen probleem er kunnen altijd extra kinderen worden toegevoegd! 

Willen jullie informatie of een offerte vragen? vul dan dit contactformulier in.

4 + 8 =

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.