Workshop Macrame staande droogbloemen cirkel | 18 juli 2023 |19.30-22.00

39.50 (incl. BTW)

Categorie:
Kijk eens wat een mooie kleuren!!

Wij zijn dol op Macramé! met deze knooptechniek kan je de mooiste dingen maken, van wandhangers tot lampenkappen enzovoorts!

Deze mooie droogbloemencirkel is gemaakt van een ring, deze gaan we eerst met behulp van de macramé bekleden, je maakt de keuze tussen de volledige ring bekleden of een band knopen in het midden van de ring. Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. Voor deze krans gebruiken wij verschillende basisknopen deze zal ik jullie stap voor stap leren. Het ziet er ingewikkelder dan het is!!. Jij kan dit ook!. Als het knoopwerk erop zit zoeken we de mooiste droogbloemen,  kunstbloemen en versiering uit  om je cirkel af te maken.

Deze cirkel kan je maken in de kleuren die je zelf wilt, wij hebben namelijk de mooiste kleuren macramé koord voor jullie ingeslagen, daarnaast hebben wij  veel keuze uit kunstbloemen, bladeren en droogbloemen in de mooiste kleuren! maak je krans compleet met mooie, besjes en andere mooie schatten uit de natuur.

In het kort

Prijs:

32.50 per persoon

Tijdsduur:

ongeveer 2.5 uur

Locatie:

Made by Melissa | Dr leijdsstraat 8 | Haarlem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Macrame staande droogbloemen cirkel | 18 juli 2023 |19.30-22.00” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.