Volwassenen | wooncirkels

37.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Ken je deze interieurtrend al?

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken, je kunt ze beschilderen en er een  zelfgekozen tekst opzetten, je kunt ze beplakken met  hip behang of een mooie geprinte afbeelding, je kunt ze decoreren met  kralen, droogbloemen, macrame koord, houtjes, net wat jij mooi vind. Je krijgt 3 cirkels hout van 30 cm – 25 cm en 20 cm groot.

De cirkels zijn leuk voor  onder de overkapping of in de gang, de woonkamer of babykamer net wat je wilt! De workshop duurt  circa 2,5 uur.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 37.50 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing. Wil je de workshop voor meer dan 20 personen boeken hanteren wij andere tarieven!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | wooncirkels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.