Volwassenen | String art

29.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Creatief met spijkers en draad

De letterlijke vertaling van String Art is draad- of koordkunst. Bij String Art omwikkel je met draad spijkers die je eerst in een bepaald patroon in een plankje hebt getimmerd! deze workshop is ideaal voor een een gezellige avond uit met je vriendinnen maar ook leuk als vrijgezellenfeest, teamuitje of ander feestelijk uitje.

Je begint met het slaan van spijkertjes in een bepaalde vorm in een plankje. De spijkertjes zijn zo geslagen dat ze de vorm volgen van een figuur.
Daarna omwikkel je de spijkertjes met draad. Je hebt de keuze om de vorm zélf met draadjes te vullen, alleen de omtrek óf alles behalve de vorm zelf. op beide manier wordt het figuur zichtbaar.

de afbeelding bepaal jij zelf, deze kunnen we voor je uitprinten, als iedereen zijn keuze al weet kan ik de vormen vooraf voor jullie klaar leggen.

Zo werkt het reserveren van jullie workshop:

Je vult alle velden hierboven in, geef door welke locatie je wilt reserveren en welke extra opties je bij wilt reserveren en vul vervolgens het aantal personen in en plaats je bestelling in de winkelmand.

Je betaald nu alleen de workshop of als we dit hebben afgesproken een aanbetaling van de workshop. In de week voor de workshop ontvang je van ons een betaalverzoek voor de  extra opties bij onze locaties. Wij rekenen de afgesproken extra opties voor jullie af bij de locatie tenzij we dit anders hebben afgesproken.

Gebruiken jullie meer consumpties dan dat er zijn afgesproken of blijven jullie na de workshop nog hangen voor een borrel of diner dan kunnen jullie deze zelf bij de locatie afrekenen.

In het kort

Prijs:
29.50 per persoon, minimaal 4 personen. Ben je met minder kan je je inschrijven voor een inloop workshop of Paint en Borrels.

Tijdsduur:
2.5 uur

Aantal personen:
minimaal 4, maximaal 20

Locatie:
Alle workshops kunnen gegeven worden op jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem of op een van onze eigen workshoplocaties in Haarlem.

Inbegrepen:
professionele begeleiding , alle benodigde materialen,verrassing voor de vrijgezel of jarige. Op de Oudeweg 147 zit er een drankje (koffie, thee of frisdrank) bij inbegrepen, Bij Restaurant Parck en Brownies and downieS zijn de drankjes voor eigen rekening of moet er een arrangement worden bij gereserveerd. De mogelijkheden per locatie vind je op deze pagina 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | String art” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.