Volwassenen | Schminken de basis

Vanaf: 27.50

Extra voorkeuren


Alle basisvaardigheden van het schminken in een avond

Zou je graag de basis willen leren voor het schminken? dan is deze schmink workshop echt iets voor jou!!

hoe gebruik je je sponzen? Hoe zet je mooie lijnen? hoe maak je mooie krullen en druppels? hoe maak je van die schattige bloemetjes in je ontwerp?

en wist je dat je bij ons ook basismaterialen kunt kopen voor je schmink? je kunt al een mooie basisset kopen voor €57.50 met 10 kleuren superstar schmink, 2 verschillende sponzen, 3 penselen (maat 2,4,8) en een flesje glitters

Tijdens deze workshop leer ik jullie de basistechnieken van het schminken, we oefenen gezamenlijk op je eigen arm, ik geef je leuke tips en trucks om een basis te maken van het kinderschmink of een eye design. We sluiten de avond af door bij elkaar te oefenen. Je krijgt een handout met alles wat ik je verteld hebt mee naar huis zodat je thuis verder kunt oefenen.

Deze workshop is ook leuk als vrijgezellenfeest, bij het oefenen maken jullie allemaal een hip eydesign bij elkaar met heel veel glitters om vervolgens gezellig te gaan stappen!

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 32.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 27.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €.27.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Schminken de basis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.