Volwassenen | Macramé tuinlampjes

39.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Deze mooie plantenhangers passen in alle trendy interieurs

Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. In principe werk je met een aantal basisknopen en hiermee knoop je eigenlijk alle creaties. Natuurlijk zijn er nog wat andere, meer geavanceerde knopen, maar die heb je helemaal niet nodig om een mooie tuinlampjes  te kunnen knopen. Laat je dus niet intimideren door de grote kunstwerken die je voorbij ziet komen. Jij kan dit ook!

In de tuinlampjes worden er 2 basisknopen gebruikt, bestaande uit vier draden. een rechte (square knot) of een gedraaide knoop (spiral knot ook wel half knot genoemd).daarnaast zou je nog kralen kunnen toevoegen in jouw slinger.

Je maakt tijdens deze workshop 3 lampjes die op zonne-energie werken, je kunt deze leuk buiten in de tuin hangen!

Let op na deze workshop heb je er een nieuwe verslaving bij!!

De workshop is incl. Alle benodigdheden, ook lampjes zijn hierbij inbegrepen en er is keuze uit verschillende kleuren katoen.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 39.50 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van dekwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 tot 2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Macramé tuinlampjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.