Volwassenen | Macramé staande droogbloemen cirkel

39.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Kijk eens wat een mooie kleuren!!

Wij zijn dol op Macramé! met deze knooptechniek kan je de mooiste dingen maken, van wandhangers tot lampenkappen enzovoorts!

Deze mooie droogbloemencirkel is gemaakt van een ring, deze gaan we eerst met behulp van de macramé bekleden, je maakt de keuze tussen de volledige ring bekleden of een band knopen in het midden van de ring. Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. Voor deze krans gebruiken wij verschillende basisknopen deze zal ik jullie stap voor stap leren. Het ziet er ingewikkelder dan het is!!. Jij kan dit ook!. Als het knoopwerk erop zit zoeken we de mooiste droogbloemen,  kunstbloemen en versiering uit  om je cirkel af te maken.

Deze cirkel kan je maken in de kleuren die je zelf wilt, wij hebben namelijk de mooiste kleuren macramé koord voor jullie ingeslagen, daarnaast hebben wij  veel keuze uit kunstbloemen, bladeren en droogbloemen in de mooiste kleuren! maak je krans compleet met mooie, besjes en andere mooie schatten uit de natuur.

Let op na deze workshop heb je er een nieuwe verslaving bij!!

De workshop is incl. Alle benodigdheden, ook alle bloemen en versieringen zijn hierbij inbegrepen.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 39.50 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Macramé staande droogbloemen cirkel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.