Volwassenen | Macramé hip festivaltasje

Vanaf: 29.50

Extra voorkeuren


Het festivalseizoen is weer begonnen, maak zelf dit handige tasje voor het meenemen van je spulletjes

Ken je dat als je op een festival loopt, altijd kleding aan zonder zakken, je wilt net een paar kleine dingen meenemen maar geen plek. Dit hippe minitasje is net een leuk formaat om wat kleine spulletjes mee te nemen. Wij maken deze met behulp van de macramé techniek.

Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. In principe werk je met 3 basisknopen en hiermee knoop je eigenlijk alle creaties. Natuurlijk zijn er nog wat andere, meer geavanceerde knopen, maar die heb je helemaal niet nodig om dit tasje te kunnen knopen. Laat je dus niet intimideren door de grote kunstwerken die je voorbij ziet komen. Jij kan dit ook!

Tijdens deze workshop leer je deze basis knopen en kunt kiezen uit diverse kleuren macramé koord voor het maken van je tasje

Let op na deze workshop heb je er een nieuwe verslaving bij!!

De workshop is incl. Alle benodigdheden, er is keuze uit verschillende kleuren katoen.

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 34.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 29.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €32.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Macramé hip festivaltasje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.