Volwassenen | Macramé staande droogbloemen cirkel pasen

Vanaf: 34.50

Extra voorkeuren


Kijk eens wat een mooie kleuren!!

Wij zijn dol op Macramé! met deze knooptechniek kan je de mooiste dingen maken, van wandhangers tot lampenkappen enzovoorts!

Deze mooie droogbloemencirkel is gemaakt van een ring, deze gaan we eerst met behulp van de macramé bekleden, je maakt de keuze tussen de volledige ring bekleden of een band knopen in het midden van de ring. Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. Voor deze krans gebruiken wij verschillende basisknopen deze zal ik jullie stap voor stap leren. Het ziet er ingewikkelder dan het is!!. Jij kan dit ook!. Als het knoopwerk erop zit zoeken we de mooiste droogbloemen,  kunstbloemen en versiering uit  om je cirkel af te maken.

Deze circel kan je maken in de kleuren die je zelf wilt, wij hebben namelijk de mooiste kleuren macramé koord voor jullie ingeslagen, daarnaast hebben wij  veel keuze uit kunstbloemen, bladeren en droogbloemen in de mooiste kleuren! maak je krans compleet met mooie dennenappels, besjes en andere mooie schatten uit de natuur.

Let op na deze workshop heb je er een nieuwe verslaving bij!!

De workshop is incl. Alle benodigdheden, ook alle bloemen en versieringen zijn hierbij inbegrepen.

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 39.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 34.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €34.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Macramé staande droogbloemen cirkel pasen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.