Volwassenen | Ibizastyle wegwijzer

37.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Een gezellig uitje en nog met iets moois naar huis gaan ook!

Wil je nog steeds een keer een mooie wegwijzer maken voor in de slaapkamer of in de  tuin? of misschien ga je binnenkort trouwen of krijg je een kindje of wil je hem gebruiken als reclame voor je bedrijf dat zijn perfecte gelegenheden om een wegwijzer te maken.

Creëer je eigen unieke bordjes met persoonlijke teksten, kies kleuren en lettertypen die bij jou passen. Of je nu liever zelf tekent of geprinte teksten overtrekt, de keuze is aan jou. Breng jouw ideeën tot leven door de tekst en tekeningen te schilderen op de plankjes of gebruik Posca stiften voor een levendig resultaat. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een prachtige Ibiza-stijl wegwijzer die helemaal bij jou past!

Je krijgt 3 tot 5 plankjes hier kun je een hangende wegwijzer van maken. We gaan de plankjes eerst schilderen en als de verf zo goed als droog is gaan we er teksten op maken, deze kunnen erop gezet worden met sjablonen of met uitgeprinte teksten en carbon papier. misschien vind jij het nog wel leuk om de plankjes nog wat te versieren met houten frutsels, bloemen, kralen of 3d verf? ook dat kan. Als alle plankjes af zijn bevestigen we de plankjes met jutetouw.

Jij bepaald zelf de stijl en de kleuren en daarin is keuze genoeg. Wij lopen rond en geven graag tips en adviezen tijdens het schilderen. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop en iedereen gaat gegarandeerd met mooi werk naar huis.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 37.50 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van de Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 tot 3 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Ibizastyle wegwijzer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.