Volwassenen | Dikke dames schilderen

(1 klantbeoordeling)

37.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Lekker een paar uurtjes offline samen met je zussen, vriendinnen of collega’s?

Welkom bij onze Dikke Dames schilderworkshop, waar de charme van deze populaire schilderijen tot leven komt! Zelfs als je denkt dat tekenen niet jouw sterkste kant is, kun jij meedoen, want we hebben de afbeelding van jouw keuze al voor je getekend. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is deze afbeelding met behulp van carbonpapier overbrengen op het doek.

Hier heb je de creatieve vrijheid om de stijl en kleuren naar eigen wens te bepalen, met een overvloed aan keuzemogelijkheden. Onze begeleiders staan paraat om je rond te leiden en waardevolle tips en adviezen te geven terwijl je aan het schilderen bent. De nadruk ligt op gezelligheid tijdens deze workshop, waar iedereen gegarandeerd met een prachtig en persoonlijk schilderij naar huis gaat.

En als je de voorkeur geeft aan een blanco doek of juist een andere afbeelding, geen probleem! Geef simpelweg je voorkeur door bij het reserveren, want jouw schilderervaring is volledig afgestemd op jouw creatieve visie. Laat je inspireren en ontdek de vreugde van het schilderen in een sfeer van gezelligheid en persoonlijke expressie.

Hieronder vind je een sfeerimpressie van een dikke dames workshop die wij gaven in Cafe Bert in Haarlem.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 37.50 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

1 beoordeling voor Volwassenen | Dikke dames schilderen

  1. Miranda

    Enorme leuke workshop, naast het leuke gezelschap, top spullen (veel kleuren, kwasten, mogelijkheden), vooral leuke gastvrouw. Melissa zit vol originele ideeën. We zijn allemaal met een leuk doek naar huis gegaan! Dank !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.