Workshop| Dikke kerst dames

175.00 (incl. BTW)

Extra voorkeurenEen avondje lekker ontspannen samen met je familie, vriendinnen of collega’s

Dikke Dames, je ziet deze populaire schilderijen overal. Nu kan jij er zelf ook eentje maken! deze workshop is ideaal voor een een gezellige avond uit met je vriendinnen. Vanavond schilderen we de Dikke dames geheel in kerst sfeer!!

We beginnen met een kopje koffie en thee en daarna gaan we gezellig met zijn allen aan de slag. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop!

Stapje voor stapje maken wij 2 dikke dames bij een kerstboom, je leert het schilderij helemaal op te bouwen tot een mooi geheel.

Liever een andere afbeelding? vertel me wat wilt dan kan ik eventueel wat voor je voor tekenen.

Deze workshop is mogelijk op diverse locaties!! 

Oudeweg 147

Op de Oudeweg heb ik maximale ruimte voormaximaal 12 personen, jullie komen gezellig naar ons toe en wij zorgen voor koffie, thee, frisdrank  en wat lekkers,voor een vrijgezellenfeest of surprise party komt er ook een fles bubbels op tafel.

Pannenkoeken paradijs

Ben je met een grote groep of boek je liever een compleet arrangement  inclusief lunch of high tea? dan is het pannenkoekenparadijs een uitstekende locatie voor de workshop.  informeer naar de mogelijkheden op deze locatie.

Workshop op eigen locatie of thuis

Uiteraard kan ik ook naar jullie toe komen, jullie regelen zelf de hapjes en drankjes.ik neem de volledige tafelaankleding mee om van de workshop tafel een echt feestje te maken.

In het kort

Prijs:
Op de Oudeweg hanteren wij een starttarief van € 175,00 op basis van 4-6 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 20,00 p.p. extra. Het is ook mogelijk om de workshop te volgen met minder dan 4 volwassenen. Het starttarief blijft dan gelden van € 175,00. Op eigen locatie rond om haarlem en omgeving komt daar 15.00 euro bij. 

Tijdsduur:
2.5 uur

Locatie:
Alle workshops kunnen gegeven worden op jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem of op onze eigen workshoplocatie: Oudeweg 147 in Haarlem

Aantal personen:
minimaal 4, maximaal 20

Inbegrepen:
professionele begeleiding , alle benodigde materialen, op onze locatie word er voor koffie, thee, frisdrank met iets lekkers gezorgd

Keuze datum

Wil jij weten of jouw workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop| Dikke kerst dames” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.