Upcycling | jeans festivaltasje

29.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Maak een hip festivaltasje van je oude spijkerbroek!

Bij upcycling nemen we oude kledingstukken of materialen en hergebruiken ze op creatieve manieren om er iets nieuws van te maken!
Oude, afgedankte materialen en spullen worden getransformeerd in nieuwe producten van hogere waarde. In onze upcycling workshops werken wij dus met zelf meegenomen materialen en hiervan maken wij weer wat nieuws!!

Bij deze werkshop gaan we aan de slag met een oude spijkerbroek, hiervan kunnen wij een leuk festivaltasje maken!! Dit tasje maken we van de broekspijp, we knippen een deel van de broekspijp af en dan kan je kiezen of je de onderkant zelf dichtnaait of dat je hem dichtknoopt met behulp van stofjes! hierna word hij mooi gedecoreerd met band, lint en een ruime keuze aan stofjes!

Je neemt je eigen spijkerbroek mee en wij leveren de andere materialen, koord, stofjes, lint, alle materialen om van je tasje wat moois te maken!

 

 

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 29.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 29.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €32.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 tot 2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 12,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Upcycling | jeans festivaltasje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.