Tiener Crea Café | iedere 3e vrijdag van de maand

Vanaf: 17.50

Gegevens voor opgeven inloop workshops

Categorie:

Creëer met ons mee!

Welkom bij ons speciale crea café voor creatieve tieners tussen de 10 en 16 jaar oud! Ben jij iemand die graag met zijn handen bezig is en altijd op zoek is naar nieuwe manieren om mooie dingen te maken? Dan is dit evenement perfect voor jou!

Samen met leeftijdsgenootjes kun je gezellig komen knutselen en je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een ervaren knutselaar bent of gewoon nieuwsgierig naar het ontdekken van je creatieve kant, iedereen is welkom. We bieden een veilige en inspirerende omgeving waarin je kunt experimenteren en leren.

Tijdens deze workshops kun je de mooiste dingen maken die je vervolgens kunt gebruiken om je eigen kamer op te fleuren. Denk aan unieke decoraties, handgemaakte sieraden en andere creatieve projecten die een persoonlijk tintje aan je kamer geven.

Maar dat is nog niet alles! We zullen je ook introduceren in de wereld van handwerktechnieken zoals punchen, macramé en borduren. Een perfecte manier om je weekend goed te beginnen! Samen met andere enthousiaste tieners ga je aan de slag met uitdagende knutselprojecten die je vaardigheden zullen aanscherpen en je creativiteit zullen uitdagen.

Agenda:

  • 19 januari 2023 Macramé regenboogjes
  • 16 februari 2023 Upcycle je oude sneakers met leerverf en posca’s (neem je eigen oude sneakers mee)
  • 15 maart 2023  T shirt pimpen met 3D verf
  • 19 april 2023 Maak je eigen Harry Potter toverdrank samen met mandy van Natunique
  • 17 mei 2023: Silk Clay Sieraden maken
  • 14 juni 2023:  Punch needle sleutelhanger

Kom en doe met ons mee voor een avond vol plezier, leren en creativiteit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Crea café speciaal voor tieners. Tot ziens op de derde vrijdag van de maand!

Multi-knutsel kaart

Vind je onze tiener workshops zo leuk boek dan nu met korting en koop onze Multi knutselkaart en doe 5 workshops voor de prijs van 4!!

  • Deze kaart staat op naam van 1 persoon
  • Bij het kopen van de Multi knutsel kaart kun je per keer opgeven via de app of mail, neem wel elke keer je kaart mee om af te stempelen
  • Kaart is het heel 2024 geldig

In het kort

Prijs:

€ 17.50 per persoon: dit is inclusief alle materialen, glaasje limonade en wat lekkers, met onze multi knutselkaart kun je 5 keer meedoen voor de prijs van 4 keer

Tijdsduur:

ongeveer 2 uur en 15 minuten 

Aantal personen:

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tiener Crea Café | iedere 3e vrijdag van de maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.