Tiener Crea Café | iedere 3e vrijdag van de maand

Vanaf: 15.00

Gegevens voor opgeven inloop workshops

Categorie:

Creëer met ons mee!

Welkom bij ons speciale crea café voor creatieve tieners tussen de 10 en 16 jaar oud! Ben jij iemand die graag met zijn handen bezig is en altijd op zoek is naar nieuwe manieren om mooie dingen te maken? Dan is dit evenement perfect voor jou!
Samen met leeftijdsgenootjes kun je gezellig komen knutselen en je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een ervaren knutselaar bent of gewoon nieuwsgierig naar het ontdekken van je creatieve kant, iedereen is welkom. We bieden een veilige en inspirerende omgeving waarin je kunt experimenteren en leren.
Tijdens deze bijeenkomsten kun je de mooiste dingen maken die je vervolgens kunt gebruiken om je eigen kamer op te fleuren. Denk aan unieke decoraties, handgemaakte sieraden en andere creatieve projecten die een persoonlijk tintje aan je kamer geven.
Maar dat is nog niet alles! We zullen je ook introduceren in de wereld van handwerktechnieken zoals punchen, macrame en borduren.
Het crea café vindt plaats op elke 3e vrijdag van de maand, van 18:30 tot 21:00 uur. Een perfecte manier om je weekend goed te beginnen! Samen met andere enthousiaste tieners ga je aan de slag met uitdagende knutselprojecten die je vaardigheden zullen aanscherpen en je creativiteit zullen uitdagen.
Op 15 september maken we een telefoon of festival tasje van de pijpen van een spijkerbroek
op 20 oktober maken we een Macramé wandspiegel 
Op 14 november gaan we aan de slag met punchen
Op 15 december gaan we aan de slag met thema kerst
Kom en doe met ons mee voor een avond vol plezier, leren en creativiteit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Crea café speciaal voor tieners. Tot ziens op de derde vrijdag van de maand!

prijs:  € 16.50 per persoon: dit is inclusief alle materialen, glaasje limonade en een gezond tussendoortje

Aantal personen: De workshop gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen, er kunnen maximaal 12 kinderen doen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tiener Crea Café | iedere 3e vrijdag van de maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.