Prinsessen partybox

69.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Extra info en voorkeuren:

Categorie:

Spiegeltje spiegeltje in mijn hand……

Wie is het mooiste prinsesje in het land? Nodig je liefste vriendinnen uit en samen worden jullie echte prinsesjes, komen er ook vriendjes zeg dat dan even want dan denken wij ook aan de stoere ridder outfits.  Een prinses kan niet zonder haar make up en haar glitters en ook sieraden kunnen niet ontbreken, alles zit er in de box om een echte prinses van jullie te maken. Terwijl de kinderen wachten tot ze aan de beurt zijn voor de make up kunnen ze kleuren in hun activiteitenboekjes, deze word in PDF bestanden opgestuurd.

Als de prinsesjes klaar zijn kan een modeshow niet ontbreken

Daarna is het tijd om te knutselen, we maken een mooie spiegel maken met foam klei en de Ridders op het feestje kunnen een ridderzwaard maken. Foam klei is fun voor jong en oud, jongens en meiden zijn er dol op! Het is dan ook niet voor niks mijn favoriete knutselmateriaal! Foam klei is een polymeer klei met hierin kleine witte balletjes. Foam klei plakt op stof, papier maché of voorwerpen van aardewerk. De klei droogt in de buitenlucht en hoeft dus niet te worden gebakken in een oven. Foam klei bevat geen giftige stoffen of gluten en kan daarom veilig gebruikt worden door kinderen.

Tussen het knutselen door drinken de prinsessen echte kinderchampange  met een wel heel persoonlijk etiket (PDF bestand) en daarnaast kunnen jullie een cupcake of taartje versieren of een snoepketting maken!!  Allerlei tips voor hapjes en drankjes vind je in het draaiboek. Als er nog tijd over is  voor een leuk spelletje kunnen jullie de prinsessen stopdans of het spel ‘kus de kikker’ spelen

Als bewijs dat jij de mooiste prinses was of de stoerste ridder krijg je een mooie oorkonde en je eigen activiteitenboekje mee naar huis.

Wij hebben werkelijk aan alles gedacht om van een prinsessen en ridder feestje een fantastische ervaring te maken

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 12

Leeftijd:
4 tot 6 jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen

Prijs:
€ 69.50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 8,50 per kind

Borg:
€ 50,00 deze krijg je binnen 5 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Een label voor de retourzending vind je in de box. Dan hoef je het pakket na gebruik de spullen schoon in de box terug te doen en af te geven op een PostNL locatie bij jullie in de buurt of hem terug te brengen naar onze ophaallocatie.

Inbegrepen:
handleiding en printdocumenten via de mail, Alle materialen voor de activiteiten uit het draaiboek, plastic bordjes en bekers, tafelkleed, slinger en ophangdecoratie, retourlabel uitgeprint in de box, In de box zit een handige checklist waarop staat welke materialen er terug gestuurd moeten worden

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Beschikbaarheid Prinsessen partybox

beschikbaar
verhuurd
Er worden deze periode geen boxen verzonden ivm vakantie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prinsessen partybox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.