Pokémon partybox

(1 klantbeoordeling)

69.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Extra info en voorkeuren:

Categorie:


Wij zijn opzoek naar nieuwe Pokémon trainers!

Jullie willen natuurlijk allemaal Pokémon trainer worden en alle Pokémons te vangen? Daar moeten jullie natuurlijk wel wat voor doen want de Pokémons laten zich natuurlijk niet zomaar vangen!! Jullie gaan op Pokémon jacht. In het Pokémon avontuur komen jullie verschillende uitdagingen tegen, waarbij jullie je als echte pokemon trainers moeten bewijzen. Bij het vinden van verschillende Pokémons doe je de bijbehorende spel en jullie sluiten het feestje af het ontwerpen en namaken van je eigen Pokeball met foam klei. De spellen die jullie spelen zijn: Charmenders Memory spel, Pokéballs gooien met Qwirtle, Pokéballs zoeken met Jigglypuff, Prik de staart van Pickachu, PokéBowlen met Bulbasaur en Eevee’s ren je rot quiz. Uiteindelijk gaan jullie allemaal naar huis met je Pokémon trainer diploma!

Onze Partyboxen zijn nu helemaal vernieuwd met een super gave speurtocht!

Woon je vlakbij een park of bos? ook dat zijn uitstekende locaties voor de Pokemon speurtocht!! Je kunt de het feestje ook volledig binnen of in de tuin organiseren. Is het te koud en te nat buiten voor een speurtocht? Dan kun je de kaartjes in huis verstoppen en gaan de kinderen opzoek naar alle spellen die bij het feestje horen.

Wat vind je allemaal in onze partybox?

Voorafgaand aan het feest zelf versier je het huis met de meegeleverde decoratie, in de box zit een slinger en 6 spiraalslingers in thema, hier kan je nog zelf slingers en ballonnen aan toevoegen. Op tafel zet je de bordjes en bekers ook deze zijn geheel in kleuren van het thema.  Om echte Om als echte pokemontrainers de spellen te spelen vind je super gave capes en maskers in de box, daarnaast zitten ook alle spellen in de box, deze spellen kun je thuis spelen maar je kunt er ook een speurtocht van maken, alle pijlen en speurtochtposten voor het uitzetten van de speurtocht zitten in de box. Ook zit er een knutselactiviteit in waarbij iedereen zijn eigen Pokeball maakt met foam klei.

PDF bestanden  met een handleiding, diploma’s, DIY tips voor decoratie en traktaties zijn sturen wij via de mail na de bestelling.

Hieronder vind je ee kleine impressie van ons pokemonfeestje

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 12

Leeftijd:
5 tot 10jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen

Prijs:
€ 69.50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 8,50 per kind

Borg:
€ 50,00 deze krijg je binnen 5 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Een label voor de retourzending vind je in de box. Dan hoef je het pakket na gebruik de spullen schoon in de box terug te doen en af te geven op een PostNL locatie bij jullie in de buurt of hem terug te brengen naar onze ophaallocatie.

Inbegrepen:
handleiding en printdocumenten via de mail, Alle materialen voor de activiteiten uit het draaiboek, plastic bordjes en bekers, tafelkleed, slinger en ophangdecoratie, retourlabel uitgeprint in de box, In de box zit een handige checklist waarop staat welke materialen er terug gestuurd moeten worden

Beschikbaarheid Pokémon partybox

Check voor het reserveren of de Pokémon partybox beschikbaar op de datum van jullie keuze

beschikbaarheid Pokemon Partybox

beschikbaar
alle boxen zijn verhuurd
alleen beschikbaar bij afhalen
Er worden deze periode geen boxen verzonden ivm vakantie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

1 beoordeling voor Pokémon partybox

  1. Linda de Marrocos

    Onze zoon en zijn vrienden hebben een hele leuke dag gehad. Wij hebben de box 3 dagen voor zijn feestje ontvangen en de draaiboek al veel eerder. Alles is tot in de puntjes uitgelegd met de daarbij behoorde spelletjes. Top geregeld!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.