Partybox | Tie dye party

(1 klantbeoordeling)

79.50

Extra info en voorkeuren:

Categorie:


Een tie dye print is een kleurrijk feestje op je t shirt

Het kan je niet ontgaan zijn afgelopen zomer, we hebben weer een nieuwe hype of eigenlijk is het al een hele oude techniek.
Tie-Dye je kleding met textielverf. Het enige wat je nodig hebt om hier zelf mee aan de slag te gaan is textielverf en elastieken. Maar ook nog een extra activiteit want anders is het maar een heel kort feestje.
Tijdens deze workshop maak je kennis met het Tie-dyen, we maken een tie dye t-shirt of tas. Je kiest zelf het patroon en dan gaan we je shirt of tas opbinden met elastieken, door op speciale manieren te vouwen en dan af te binden kun je mooie patronen maken. Als je pakketje gevouwen is kan het verven beginnen, daarvoor hebben wij de leukste kleuren textielverf ingekocht.
daarna zet je de shirts of tassen op een veilige plek om de verf een half uurtje tot 3 kwartier in in je shirt te laten trekken!!

Maar wat doen je dan terwijl de verf aan het intrekken is?

We gaan natuurlijk niet zitten wachten met onze armen over elkaar, terwijl we wachten gaan we lekker knutselen en jullie maken nog een mooie ibiza style sleutelhanger/tashanger

Ibizastyle sleutelhanger

We maken een sleutelhanger met de mooiste kralen, bedels , schelpjes in combinatie met lintjes. jij bepaald helemaal zelf hoe je sleutelhanger er uit komt te zien, er is ruime keuze aan kleuren dus wij hebben voor iedereen wat hij of zij mooi vind.

Dan komt natuurlijk het moment dat je de shirts of tassen kunt gaan uitpakken!! hoe zijn ze geworden? dat is altijd weer een mooie verrassing maar iedereen gaat altijd met een super gave tas of super gaaf shirt naar huis!!

hieronder een  sfeerimpressie  van een tie dye feestje thuis, in de partybox maakt je de sleutelhangers met andere kralen.

Wat zit er in de partybox?
 • handleiding met instructies (via de mail)
 • witte shirts of tassen
 • Tie dye verf in verschillende kleuren
 • elastieken en andere tie dye benodigdheden
 • flyer met was instructies voor de ouders
 • wasknijpers
 • bakken en druiprekjes voor het tie dyen
 • sleutelhangers
 • elastisch draad voor de sleutelhangers
 • gekleurde kraaltjes en bedels
 • verfschorten
 • feestelijk Tafelkleed
 • schaar
Wat moet je zelf regelen?

Iets lekkers voor de kinderen voor tijdens het knutselen, een glaasje limonade en/of kinderchampange je krijgt hiervoor een leuk gepersonaliseerd label opgestuurd via de mail.

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 12

Leeftijd:
7 tot 12jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen

Prijs:
€ 79.50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 8,50 per kind

Borg:
€ 50,00 deze krijg je binnen 14 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Een label voor de retourzending vind je in de box. Dan hoef je het pakket na gebruik de spullen schoon in de box terug te doen en af te geven op een PostNL locatie bij jullie in de buurt of hem terug te brengen naar onze ophaallocatie.

Inbegrepen:
handleiding en printdocumenten via de mail, Alle materialen voor de activiteiten uit het draaiboek, plastic champagneglazen, tafelkleed, retourlabel uitgeprint in de box, Je hoeft de box na gebruik alleen maar schoon in te pakken en af te geven bij een postNL locatie. In de box zit een handige checklist waarop staat welke materialen er terug gestuurd moeten worden

Wil jij weten of je feestje op de datum naar keuze ingepland kan worden? check hieronder de beschikbaarheid!

Beschikbaarheid Tie dye partybox

beschikbaar
alle boxen zijn verhuurd
alleen beschikbaar bij afhalen
Er worden deze periode geen boxen verzonden ivm vakantie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

1 beoordeling voor Partybox | Tie dye party

 1. Annelie

  Het was een heel leuk feestje. Juliette en haar vriendinnetjes hebben er erg van genoten.

  Ik vond de box echt super volledig met heel duidelijke info en goeie tips voor de Tye dye! Echt heel fijn! De materialen waren dik in orde 👍
  Alles kon vlotjes verlopen en ik had echt geen werk om nog vooraf dingen in huis te halen. Echt een aangenaam feestje 🥳

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.