Pancake art Partybox

69.50 (incl. BTW)

Extra info en voorkeuren:

Categorie:

Een super gaaf feestje voor iedereen die dol is op pannenkoeken

Jij kunt nu ook de mooiste pannenkoeken tekeningen maken samen met jouw vrienden en vriendinnen en ik geef jullie alle tips en trucs om deze goed te laten lukken.

NIEUW IN DIT FEESTJE!!!

Voordat we gaan bakken mogen jullie eerst je eigen keukenschort pimpen met textielstiften we maken een mooie afbeelding op het schort en deze mag je mooi inkleuren met textielstiften! Daarnaast krijgen jullie allemaal een koksmuts met jullie eigen naam!! 

Na het maken van je eigen keukenschort mag je mogen jullie zelf je eigen beslag maken en daarna verdeel je deze een aantal doseerflessen , beetje kleurstof toe aan de flessen, zodat we het beslag mooie kleuren krijgt. Als het beslag klaar is gaan jullie op de bakplaten de mooiste pannenkoek tekeningen maken.

Aan het einde van het feestje krijg je een echte oorkonde als bewijs dat jij de pannenkoekentekeningen gemaakt  hebt.

Voorafgaand aan het feest zelf versier je het huis met de meegeleverde decoratie, hier kan je nog eigen decoratie aan toevoegen.  Op tafel zet je de bakplaten, bordjes en bekers ook deze zijn geheel in kleuren van het thema.  Ook zit er een knutselactiviteit in waarbij alle kinderen hun eigen schort kunnen versieren, daarnaast krijgen alle kinderen een kokmuts met hun eigen naam. Ook vind je (bijna) alle ingredienten voor pannenkoekenbeslag in de box (uitgezonderd de eieren deze zijn te kwetsbaar voor verzending)

PDF bestanden  met een handleiding, diploma’s,  zijn downloadbaar na de bestelling en een PDF bestand van een activiteitenboekje met naam van de jarige sturen wij via de mail.

Wij hebben werkelijk aan alles gedacht om van een pancake art party een fantastische ervaring te maken.

hieronder een kleine sfeerimpressie van dit feestje bij iemand thuis

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 12

Leeftijd:
7 tot 10jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen

Prijs:
€ 69.50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 8,50 per kind

Borg:
€ 50,00 deze krijg je binnen 5 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Een label voor de retourzending vind je in de box. Dan hoef je het pakket na gebruik de spullen schoon in de box terug te doen en af te geven op een PostNL locatie bij jullie in de buurt of hem terug te brengen naar onze ophaallocatie.

Inbegrepen:
handleiding en printdocumenten via de mail, Alle materialen voor de activiteiten uit het draaiboek, plastic bordjes en bekers, tafelkleed, slinger en ophangdecoratie, retourlabel uitgeprint in de box, In de box zit een handige checklist waarop staat welke materialen er terug gestuurd moeten worden

Wil jij weten of de partybox beschikbaar is? Kijk snel op de beschikbaarheidskalender!

Pancake art partybox

beschikbaar
alle boxen zijn verhuurd
alleen beschikbaar bij afhalen
Er worden deze periode geen boxen verzonden ivm vakantie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pancake art Partybox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.