Macramé | kerstboom

35.00 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Creëer een mooie kerstboom helemaal in kleuren die jij mooi vindt!

Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. In principe werk je met 3 basisknopen en hiermee knoop je eigenlijk alle creaties. Natuurlijk zijn er nog wat andere, meer geavanceerde knopen, maar die heb je helemaal niet nodig om de basis van deze kerstboom te kunnen knopen. Laat je dus niet intimideren door de grote kunstwerken die je voorbij ziet komen. Jij kan dit ook!

Voor de basis van de kerstboom werken wij de platte weitasknoop, daarnaast werken we hem af met een cordonknoop en een omwikkelknoop. Kies voor traditionele kersttinten zoals rood en groen, of ga voor een moderne twist met pastelkleuren?

Tijdens onze macramé kerst workshop voor begeleiden wij  je stap voor stap bij het maken van je eigen prachtige kerstboom. We voorzien je van alle benodigde materialen en tips om een unieke krans te creëren die jouw persoonlijke stijl weergeeft! Voeg een vleugje warmte en creativiteit toe en ontdek hoe leuk macramé kan zijn.

Als de kerstboom klaar is kan je hem nog afwerken met lampjes, geef hem daarnaast nog wat leuke kerstversiering en jouw kerstboom is klaar om opgehangen te worden!!

Reserveer nu je plek en maak je klaar om je eigen prachtige kerstboom te knopen. De feestdagen zullen dit jaar nog specialer zijn met een unieke, door jou gemaakte kerstdecoratie die de aandacht trekt.

Laten we samen een onvergetelijke kerst creëren!

De workshop is incl. Alle benodigdheden en er is keuze uit verschillende kleuren katoen.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 35.00 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Macramé | kerstboom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.