kerstworkshop | kerstboom timmeren

35.00 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Creëer jouw eigen unieke kerstdecoratie!

Kom en doe mee met onze kerst workshop! Dit jaar gaan we de magie van Kerstmis naar een hoger niveau tillen door onze eigen kerstboom te timmeren en te versieren.

Eerst gaan we aan de slag met hamer en spijkers om een prachtige houten kerstboom te creëren. Je kunt kiezen of je hem naturel wilt laten of liever een kleurrijk tintje toevoegt door hem te schilderen in de kleuren die jij mooi vind.

Daarna is het tijd om de boom te laten schitteren. We voorzien je van glinsterende lampjes en een ruime keuze aan kerstdecoraties. Denk aan schattige droogbloemen , kersttakken, kerstballen en een grote voorraad andere kerstversieringen die je boom een unieke uitstraling zullen geven.

Dus, of je nu van een traditionele uitstraling houdt of liever je eigen kerstcreativiteit tot uiting wilt brengen, deze workshop biedt voor elk wat wils.

De feestdagen zullen dit jaar nog specialer zijn met een unieke, door jou gemaakte kerstdecoratie die de aandacht trekt.

Laten we samen een onvergetelijke kerst creëren!

De workshop is incl. Alle benodigdheden en er is keuze uit verschillende kleuren katoen.

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 35.00 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee en frisdrank , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “kerstworkshop | kerstboom timmeren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.