droogbloemen | voor Pasen

39.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren


Maak jouw eigen unieke droogbloemen kunstwerk

Droogbloemen zijn helemaal in tegenwoordig! Wil jij ook zo’n mooie droogbloemen ring maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met prachtige natuurlijke elementen zoals droogbloemen, vers geknipte wilgentakken, droogbloemen en andere groene materialen om unieke en sfeervolle Paasdecoraties te creëren. Laat je creativiteit stromen en breng de frisse lentesfeer in huis met zelfgemaakte kunstwerken.

De workshop is incl. Alle benodigdheden en er is keuze uit verschillende kleuren en soorten bloemen.

Wil jij deze workshop doen en ben je met minder dan 6 personen? geef je dan op voor onze paas crea cafe op 21 maart 2024. Meer informatie vind je op deze pagina

Extra informatie

Locaties en prijzen:

Kosten voor de workshop zijn € 39.50 per persoon.

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee , Er is iets lekkers te snoepen tijdens de workshop  hierbij kun je kiezen tussen zoet of hartig. We hebben de heerlijke Brownies van Brownietim.nl of een schaal met allemaal lekkere snacks van Kwalitaria (hiervoor betaal je 1.50 per persoon extra) , Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of thuis dan zijn alle materialen, reiskosten en onze parkeerkosten inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn.

Boek je een workshop bij jullie thuis dan zijn alle materialen inbegrepen, jullie zorgen zelf voor een hapje en een drankje. Reiskosten in Haarlem en omgeving zijn ingegrepen. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00.

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20,Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “droogbloemen | voor Pasen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.