Huur een partybox

 

en organiseer de leukste feestjes bij jullie thuis  

Kies jij voor een themafeestje of knutselfeestje?

Of je nu een jongen of meisje bent, een kinderfeestje van Made by Melissa is altijd leuk!! Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? We hebben feestjes in heel veel verschillende thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze. de themafeestjes duren ongeveer 2 uurtjes. Maar Is jullie zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is een Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Een leuke creatieve knutselworkshop van  ongeveer 2 uurtjes. We hebben leuke knutselfeestjes voor jongens en voor meiden van 4 tot 12 jaar.

Onze boxen worden verzonden door heel Nederland

(bijna)Alle boxen kunnen verzonden worden door heel Nederland zodat jij onze themafeestjes of knutselfeestjes zelf kunt organiseren bij jullie thuis! Je betaald de verzendkosten voor de heenzending en terugzending van de box en wij doen een verzendlabel in de box voor de terugsturen van de box. Na het feestje was je de spulletjes die terug moeten weer netjes af en doe je ze weer netjes terug in de partybox en je brengt hem de volgende dag weer naar een PostNL punt bij jullie in de buurt. 

Maak er een creatief feestje van! 

In bijna al onze feestjes word wel geknutseld, zelfs in onze themafeestjes!! Alle kinderen zijn altijd dol op knutselen want creatief bezig zijn is leuk! iedereen gaat dan ook naar huis met een leuk aandenken wat zelf is gemaakt! 

Onze partyboxen

Themafeestjes met speurtocht of buitenactiviteiten

Themafeestjes met make up en  verkleden

themafeestjes met je favoriete eten en snacks

knutsel feestjes

maak een speurtocht van je themafeestje

In de partyboxen zitten standaard pijlen en speurtochtposten om alle spellen te spelen in de vorm van een speurtocht!!

Zet een speurtocht uit bij jullie in de wijk of ga met de kinderen naar een bos of park bij jullie in de buurt!

De spelletjes kun je meenemen in een grote tas als je de speurtocht gaat lopen met de kinderen. Hebben de kinderen een van de posten gevonden speel je het bijbehorende spel. 

Veel gestelde vragen

wat zit er in een partybox

Bij de themafeestjes

 • verkleedkleding in thema
 • tafelaankleding in thema van het feestje, inclusief tafelkleed, plastic bordjes en drinkbekers
 • make up of spellen in thema 
 • de meeste boxen hebben een knutselactiviteit of bingospel
 • stiften
 • Decoratie materiaal in thema van het feestje
 • PDF bestanden van de diploma’s, activiteitenboekje met naam van de jarige, handleiding, waterfleslabels of champangelabels krijg je vooraf via de mail opgestuurd samen met de instructies

Bij de knutselfeestjes

 • Alle knutselmaterialen voor de knutselactiviteit
 • tafelkleed 
 • plastic champagneglazen
 • Een PDF bestand om champagnefles label met naam van de jarige te maken
 • duidelijke handleiding via PDF en instructiekaarten in de box 

* de inhoud kan per feestje  afwijken, je krijgt altijd een checklist meegestuurd waarop alle materialen uit de box beschreven staan. Hierop kun je goed zien welke materialen er terug gestuurd moeten worden.

wat zijn de kosten van een partybox?

De kosten zijn per partybox verschillend omdat de materiaalkosten per feestje kunnen verschillen. 

Verzendkosten zijn altijd €15.00 dit is voor de heen en terugzending van de box

Je betaald 50 euro borg voor elke partybox, deze ontvang je binnen 2 weken retour als wij de box weer in goede orde hebben terug ontvangen. 

Ophalen of verzenden

De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Een label voor de retourzending vind je in de box. Dan hoef je het pakket na gebruik de spullen schoon in de box terug te doen en af te geven op een PostNL locatie bij jullie in de buurt of hem terug te brengen naar onze ophaallocatie.

Hoe lang kan ik de kinderen vermaken met een partybox?

De meeste activiteiten themafeestjes en knutsel workshops duren 2 tot 2.5 uur maar in de de handleiding vind je nog meer tips om de kinderen langer bezig te houden, ook vind je er leuke tips om van de lunch of avondeten wat speciaals te maken. 

Hoeveel kinderen kunnen wij uitnodigen?

de Boxen zijn voor  minimaal 6 maximaal 12 kinderen. Meer kinderen kunnen in overleg worden toegevoegd maar dit is niet bij al onze feestjes mogelijk! 

Ninjago partybox

Het was een geweldig feestje. Alleen al alles organiseren en klaar zetten vond ik al een feestje.
Ik heb zelf wat aanvullingen gedaan aan het geheel waardoor het toch wel weer een heel “eigen” feestje werd. Vooral het voorbeeld van een draaiboek en de verschillende opties daarin waren erg fijn. De kinderen hebben genoten en vonden het allemaal erg leuk.

Manon

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.