Opgeven CREA CAFÉ

 

We heten je van harte welkom om op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur langs te komen in ons Crea café.                                                                                          Wil je graag een workshop volgen maar heb je geen genoeg mensens die willen aansluiten? Geen probleem!!  Op deze dagen kun je al vanaf één persoon aansluiten. Heb je een klein groepje waarmee je wilt langskomen? Dat kan natuurlijk ook!  

Welke workshops kunnen jullie doen op het crea cafe? 

Neem gerust een kijkje bij onze ‘workshops voor volwassenen‘ om te ontdekken welke workshops je allemaal bij ons kunt komen volgen. De komende maanden gaan we ons aanbod aanzienlijk uitbreiden. Er komt bijvoorbeeld  de mogelijkheid om kleine meubels en voorwerpen een tweede leven te geven via upcycling, evenals workshops om verschillende technieken aan te leren, zoals borduren en punchen. Wij zijn nog volop bezig om verschillende technieken eigen te maken zodat wij dit weer aan jullie kunnen leren! Bovendien biedt onze collega van de Rechtesteek diverse workshops aan om vaardigheden te ontwikkelen in vilten, breien en haken. Heb je zelf een creatief project dat je weer opnieuw wilt oppakken? Geen zin om alleen thuis aan de slag te gaan, maar wel graag in goed gezelschap? Schuif dan gezellig alleen aan, aan onze workshoptafel. Misschien heb je iets inspirerends gezien dat je graag zou willen maken? maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat we onderzoeken wat je hiervoor nodig hebt en helpen je graag op gang.

Er is van alles mogelijk!

Wat zijn de minimaal aantal personen waarmee ik kan deelnemen aan het crea cafe? 

Er is in ons crea café geen minimum aantal deelnemers vereist. Dus kom gezellig langs met je moeder, collega, zus of vriend(in), maar je kunt ook gewoon alleen aanschuiven. Wij hebben maximaal plek voor 12 deelnemers aan onze workshoptafel en vol is vol! 

Wat zijn de kosten om mee te kunnen doen aan het crea café? en wat krijg ik daarvoor?

Indien je je eigen project meebrengt, bedraagt de vergoeding €8,50 voor een verblijf van maximaal 3 uur. Gedurende deze tijd ontvang je ongelimiteerd koffie/thee en een wat lekkers gedurende de workshop. Frisdranken zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

De prijzen voor onze workshops zijn te vinden op de pagina ‘Workshops voor Volwassenen’. Deze workshops zijn inclusief ongelimiteerde koffie/thee en en wat lekkers, evenals alle materialen die voor de workshop nodig zijn.

Voor op maat gemaakte workshops en de workshops van de rechte steek kunnen we vooraf een prijsopgave opstellen met betrekking tot de kosten van de workshop

Wanneer je besluit deel te nemen en een van onze workshops wilt doen, heb je de mogelijkheid om de betaling te voldoen via onze website. Daarnaast is het ook een optie om ter plaatse op onze locatie contant te betalen of met pin af te rekenen. 

Hoe kan je je aanmelden voor het crea café?

Aanmelden is niet verplicht, als je wilt komen kan je ook spontaan binnenlopen en kijken of er een plekje vrij is aan onze workshoptafel, maar wij stellen het wel op prijs als jullie je van te voren aanmelden, zo weten jullie ook zeker dat wij alle materialen in huis hebben voor de workshop die je wilt komen volgen. Je kunt je aanmelden via het onderstaande contactformulier, dan kunnen wij jullie inplannen en hebben jullie ook ten aller tijden recht op een plekje op het gereserveerde tijdstip!  

Aanmeld formulier Crea Café

9 + 7 =

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.