Op 18 tot en met 24 februari staan Made by Melissa en By Marielle op de huishoudbeurs met een leuke schilderworkshop! Wil je even rust tussen het shoppen door? schuif dan gezellig bij ons aan voor een gezellige workshop vrolijke dieren op dikke dames schilderen! We schilderen bij deze workshop niet op een canvas doek maar op een houten schijf van 30×30 cm! weer eens wat anders aan je muur, en weet je dat je kunt er ook een klok van maken als je dat leuk vind?  benodigdheden zoals cijferstickers en klokwijzers  kun je ook bij ons verkrijgen op de huishoudbeurs of je kunt ze na de huishoudbeurs nog nabestellen via onze webshop! 

Hoe maak je een klok van je houten schijf? 

Meet het midden van de plank zodat je daar het gat kunt boren voor de wijzers van de klok. Bevestig het mechanisme van de klok zoals aangegeven staat in de verpakking en he hebt bijna een klok!! 

Omdat er veel kleur in de klok zit is het belangrijk dat er duidelijke cijfers op je klok komen zodat je de tijd duidelijk kunt aflezen! Deze cijfers kunnen wij voor jou maken, met behulp van de plotter maken wij duidelijke klokcijfers voor jou! Je kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit voor de cijfers! 

Bestel hieronder je materialen voor het maken van de klok! 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.