Locaties volwassen workshops

Oudeweg 147

Onze eigen workshop locatie is klein maar fijn, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, daar kunnen wij

groepen ontvangen tot een maximum van 12 personen.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats naast het gebouw.

Koffie, thee, frisdrank en wat lekkers zitten bij de workshop standaard inbegrepen

maar er zijn ook mogelijkheden om een lunch lunch, high tea of high wine bij te reserveren

Brownies&downieS, schaggelstraat 26, Haarlem

Deze fijne plek ligt in het centrum van Haarlem. wij kunnen hier groepen ontvangen van maxiamaal 20 personen.

Er is parkeergelegenheid op loopafstand en deze plek is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken. Wij kunnen de workshop alleen op deze locatie aanbieden als je deze wilt reserveren in combinatie met een etagaire lunch of hightea. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Onze workshops kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant,  het restaurant is geopend op maandag tot zondag van 9.00 tot 17.00.  in het weekend is er beperkt plek voor grote groepen.   

Restaurant Parck, Frederikspark 2, Haarlem

Restaurant parck is gelegegen aan het frederikspark in Haarlem, vlak bij het houtplein. Hier kleine groepen ontvangen maar ook groepen groter dan 20 personen. 

We kunnen hier de workshop geven als er consumpties worden afgenomen in het restaurant. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met lunch, high wine en borrel&bites. Aantal inbegrepen drankjes hangt af van het gekozen arrangement. 

Onze workshops  kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant, het restaurant is maandag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 geopend.

 

thuis of eigen locatie

 

Zit er geen geschikte locatie voor jullie bij komen wij ook graag naar jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem. Bij een locatie in en om Haarlem zitten de kilometerkosten inbegrepen. Alleen vragen wij eventuele parkeerkosten deze voor ons te vergoeden (parkeerkosten vergoeding geld niet bij onze vaste locaties restaurant Brownies &downieS en restaurant Parck)

In Haarlem en omgeving (Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Hoofddorp, Aalsmeer, Beverwijk, IJmuiden, Amsterdam en Amstelveen alles wat daartussen zit) zijn de reiskosten al berekend als je de reservering doet via onze website. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. Wij komen altijd met de auto en is er betaald parkeren bij jullie in de straat vragen wij aan jullie om deze kosten voor jullie rekening te nemen. Wij gebruiken Parkmobile en sturen achteraf een tikkie voor de betaling van de parkeerkosten

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.