Een feestje op locatie!

Wij kunnen de kinderfeestjes op onze locatie bijna dagelijks plannen!! 

 

Alle kinderfeestjes kunnen van dinsdag t/m zondag gepland worden, daarbij is alleen op zaterdagmiddag onze locatie bezet voor de workshops voor volwassenen! Een kinderfeestje op zaterdagochtend is wel mogelijk op onze locatie!! 

Bereikbaarheid van onze locatie

De ingang van de winkel bevind zich aan de Generaal Cronjestraat 135 maar wij hebben onze eigen ingang aan de Dr leijdsstraat 8.

Het Parkeren rondom de Generaal Cronjestraat  en de Dr Leijdstraat is niet gratis

Waar je wel  gratis  kunt parkeren

bij Albert Heijn aan het Soendaplein 18.

Vanuit daar is het 5 minuten lopen naar onze locatie! Nadat je geparkeerd hebt loop je richting de Generaal Cronjestraat, je loopt voorbij de Hema, ter hoogte van de Lucardi Sla je rechtsaf de Dr Leijdsstraat in, halverwege deze straat is onze ingang.

Betaald parkeren rondom de Generaal Cronjestraat

Er zijn meerdere betaalde opties voor het parkeren. In de Generaal Cronjestraat en bij ons voor de deur kun je ook je auto parkeren hiervoor betaal je een tarief van € 4.00 per uur. Betaald parkeren is maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 23.00 en zondag van 13.00-23.00

Je kunt je auto ook kwijt in de parkeergarage van de Cronje

Parkeergarage Cronje Haarlem

Kleverlaan 12

2023 JG Haarlem

Parkeertarieven Parkeergarage Cronje

Maandag tm zondag 8 – 19 uur

€ 1,62 per uur

Avondtarief

€ 3,33 per keer

Maximale dagtarief

€ 14,46

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf station Haarlem loopt u in 10 minuten naar Generaal Cronjéstraat. Vanuit het station zitten wij bijna achterin de Generaal Cronjestraat. Reis je met de bus? Bussen 3 en 568 stoppen bij bushalte ‘Kloosterstraat’ op de Schoterweg, deze straat loopt parallel aan de Generaal Cronjéstraat en is ook op enkele minuten lopen bij ons vandaan.

Wat zit er bij het feestje inbegrepen?

De kinderen krijgen tijdens het feestje of workshop  limonade en kinderchampagne of ander drinken in thema van het feestje. Ook krijgen de kinderen wat lekkers tijdens de workshop, Als je liever zelf taart mee wil nemen mag dit ook, dan delen wij deze uit als wij tussendoor wat gaan drinken. Voor de ouders is er een kopje Koffie, thee of glaasje fris inbegrepen.

Uitpakken van de cadeautjes

Bij een standaard feestje reserveer je alleen de workshop, cadeautjes uitpakken kost extra tijd en de tijdsindicaties die wij aangeven op de website is de tijd die wij echt nodig hebben voor de activiteiten.

Bij een aantal themafeestjes kunnen wij een spel vervangen voor een cadeauspel geef dit aan als je dit wenst want dan houden wij daar rekening mee in de planning van de activiteiten. 

Wil je ook nog cadeautjes uitpakken als je het feestje bij ons viert? Als jullie één of meer extra opties hebben bijgeboekt of blijft eten maken wij ook wat extra tijd vrij om ook de cadeautjes uit te pakken!

Wil je het feestje compleet maken een maaltijd of cupcakes versieren?

Dan kun je een maaltijd bij reserveren? Eten jullie als ouders ook graag een hapje mee? Dit kan, je kan dan voor het aantal extra personen dat blijft eten reserveren. Had je dit niet gereserveerd kan je dit nog tot 7 dagen voor het feestje reserveren.

Pizzabakken met de pizzarette

Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami, snacktomaatjes, komkommer en ananas. Je kunt  3 kleine pizza’s per persoon maken,  Zijn er speciale verzoekjes of word er geen vlees gegeten geef dit dan door bij de reservering want dan passen wij de ingredienten wat aan. Met deze optie duurt het feestje een uur langer.

Kosten: 8.50 per persoon

Pancake art

Voor of na het knutselen maken we samen met jouw vrienden en vriendinnen pancake art. Wat is nou pancake art?  we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op bakplaat, we hebben voorbeelden  van plaatjes die je kunt maken maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste tekening te maken. Als je pannenkoek klaar is eet je deze lekker op Met deze optie duurt het feestje ongeveer een uur tot45 minuten tot een uur langer.

Kosten: 7.95 per persoon

hotdogs eten

Voor na of tijdens het feestje krijgt Ieder kind 2 broodjes hotdog.  lekker met mayonaise, ketjup en gebakken uitjes. Wij hebben standaard normale knakworsten maar wil je liever runder knakworsten, kip knakworsten of Vega knakworsten geef dit dan door bij je reservering.   Met deze optie duurt het feestje 30 tot 40 minuten langer.

Kosten 4.75 per kind

frietjes eten 

Alle kindjes krijgen frietjes,een snack en een drankje naar keuze. Met deze optie duurt het feestje 30 minuten langer.

Kosten 7.95 per kind

Cupcakes versieren

Voor, na of tijdens de workshop versieren we  de cupcakes met de lekkerste toppings. Harry potterfeestje worden de cupcakes vervangen door oreospinnen Met deze optie duurt het feestje een half uurtje langer.

Kosten 3.75 per kind

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.