Een feestje thuis

 

 Veel mensen zien op tegen een feestje omdat  de organisatie is te veel werk is en het een troep is thuis na het feestje. Wanneer je ons  inschakelt nemen wij deze zorgen graag uit handen. Er zijn verschillende opties om je kinderfeestje thuis te vieren, wij kunnen naar je toe komen voor een themafeestje of knutselfeestje of je kunt veel van onze themafeestjes en knutselfeestjes nu ook zelf thuis organiseren met behulp van onze partyboxen en knutselboxen!!  Bij alle opties zitten alle materialen voor de activiteiten inbegrepen en mocht je nog aanvullende materialen nodig hebben staat dit uiteraard vermeld!! 

Een knutsel feestje begeleid door een van onze medewerkers

Wij komen graag naar jullie toe voor de begeleiding van een knutselfeestje. Wij nemen alle materialen die wij nodig hebben voor het feestje mee en de activiteit zorgen wij ervoor dat wij onze pulletjes weer opruimen en meenemen. Woon jij op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem en wil jij je kinderfeestje het liefst thuis vieren? dan komen wij met plezier naar jullie toe. Het enige wat we nodig hebben voor een feestje is een ruime tafel en voldoende stoelen waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens het knutselen.

Als je een kinderfeestje hebt gereserveerd dan spreken wij een tijd af hoe laat we starten met het feestje. Wij komen dan ongeveer een kwartier van te voren bij jullie thuis om alles klaar te zetten. Wel is het fijn als de tafel al beschikbaar is als wij bij jullie aankomen.

Reiskosten

Voor een kinderfeestje in Haarlem, vijfhuizen, Spaarndam, velserbroek, heemstede,bloemendaal, aerdenhout en Zandvoort rekenen wij geen extra reiskosten! Voor omgeving  Hoofddorp, Aalsmeer, Beverwijk, IJmuiden, Amsterdam en Amstelveen alles wat daartussen zit zijn de reiskosten €15.00. Woon je in regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. Wij komen altijd met de auto en is er betaald parkeren bij jullie in de straat vragen wij aan jullie om deze kosten voor jullie rekening te nemen. Wij gebruiken Parkmobile en sturen achteraf een tikkie voor de betaling van de parkeerkosten of maken gebruik van jullie eigen parkeer app, meld dit even bij je reservering.

Wij kunnen rekening houden met allergieën

Zijn er Allergieën bij een van de kinderen dan horen wij dit graag van jullie terug want dan kunnen wij daar rekening mee houden. Gluten allergie en pinda allergie zijn bijvoorbeeld allergieen waar we rekening mee kunnen houden.

Wil je het feestje compleet maken een maaltijd? 

Thuis Is dat ook mogelijk! We kunnen pizzabakken met de Pizzarettes, pancake art, cup cakes versieren. Al deze mogelijkheden vind je terug bij de extra opties. Bij een standaard feestje reserveer je alleen de workshop of themafeestje, wil je ook cadeautjes uitpakken dan kun je dit extra bij reserveren door een van de bovenstaande extra opties bij te reserveren want daar zit ook tijd inbegrepen voor het uitpakken van de cadeaus. Cadeautjes uitpakken doen wij altijd doormiddel van een leuk spelletje.

Een themafeestje organiseren met behulp van een partybox

Huur een Made by Melissa partybox voor een  compleet themafeestje bij jullie thuis!! Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of  droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? we hebben feestjes in diverse populaire thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze. Made by Melissa partybox organiseer jij het hele feestje zelf zonder dat je alle winkels af hoeft te lopen voor de materialen. 

Met een partybox kunnen onze feestjes door heel Nederand gevierd worden want bijna al onze boxen kunnen wij met de post verzenden! 

Wat zit er allemaal in onze themafeestjes  partyboxen?

verkleedkleding in thema

tafelaankleding in thema van het feestje, inclusief tafelkleed, plastic bordjes en drinkbekers

make up of spellen in thema 

de meeste boxen hebben een knutselactiviteit

stiften

Decoratie materiaal in thema van het feestje

PDF bestanden van de diploma’s, activiteitenboekje met naam van de jarige, handleiding, waterfleslabels of champangelabels krijg je vooraf via de mail opgestuurd samen met de instructies

* de inhoud kan per feestje iets afwijken, je krijgt altijd een checklist meegestuurd waarop alle materialen uit de box beschreven staan. Hierop kun je goed zien welke materialen er terug gestuurd moeten worden.

Een knutselfeestje organiseren met behulp van een partybox

 

Is jullie zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is een Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Woon je te ver weg om je kinderfeestje ons te vieren, is jouw gewenste datum al bezet en wil je Zelf een leuke creatief knutselfeestje organiseren thuis?  

wat vind je allemaal in een partybox voor een knutselfeestje

Alle knutselmaterialen voor de knutselactiviteit

tafelkleed 

plastic champagneglazen

Een printbare champagnefles label met naam van de jarige

duidelijke handleiding of een instructiefilmpje.

 Hoe werkt het bestellen van de partybox?

Kijk eerst op onze beschikbaarheidskalender van het feestje of de partybox beschikbaar is op de gewenste datum. Twijfel je nog kun je eerst even met ons overleggen via de whatsapp knop of door een mailtje te sturen. Is de partybox beschikbaar op de datum van jouw keuze dan kun je hem bestellen.

Je kunt het bestelformulier invullen, daarna ga je naar het winkelmandje om de partybox af te rekenen.

Zodra wij de bestelling binnen krijgen zullen wij de bestelling per mail bevestigen en je krijgt je direct een automatische mail om de documenten te downloaden. Dan kunnen voor jullie de eerste voorbereidingen vast gedaan worden. Het activiteitenboekje met naam krijgen jullie van ons opgestuurd bij het bevestigen van de bestelling.

de partybox word optijd  voor het feestje verzonden of staat vanaf 2 dagen voor het feestje na 17.00 bij ons klaar om af te halen. 

Wij verzenden alle Partyboxen via PostNL, we streven ernaar dat wij de boxen uiterlijk 3 dagen voor het feestje verzenden, mocht de verzending later plaatsvinden geven wij dit uiteraard aan jullie door! 

Als je de box ontvangt controleer altijd even of alles compleet en heel is aangekomen. Geef de vermiste of kapotte spullen voorafgaand aan ons feestje aan ons door zodat wij daar rekening mee kunnen houden als de box terug komt.

Na het feestje pak je de partybox weer netjes in en breng je het pakket de eerst volgende dag na het feestje naar een PostNL locatie bij jou in de buurt om hem terug te zenden, gebruik bij het inpakken van de box de checklist, daarop kan je goed controleren wat er allemaal weer mee terug de box in moet. 

Zodra wij de box terug ontvangen hebben streven wij ernaar om hem binnen 2 werkdagen te checken op compleetheid van de box. Is alles compleet en heel terug gekomen krijg je de borg weer terug op je rekening, de verwerking hiervan maximaal een week duren.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.