Voor alle leeftijden een feestje!

Met deze workshop gaan we fotolijstjes versieren met foam klei, zowel jongens en meiden tussen 3 en 12 jaar vinden foam klei fantastisch leuk om mee te werken, zelfs de jongsten kunnen hier zelfstandig mee aan de slag!! We bedekken het lijstje eerst helemaal met foam klei en daarna kunnen de kinderen nog mooie figuurtjes boetseren om het lijstje mee te pimpen. Ook nemen wij vele versieringen mee zoals glitters, knoopjes, wiebeloogjes, kralen en veertjes voor iedereen wat hij of zij mooi vind!!  Als het lijstje klaar is maken wij een foto voor in het lijstje zodat ze een leuk aandenken hebben aan een te gek feest!!! 

Altijd een feestje met onze verkleedkist

Als jullie deze workshop  willen op jullie feest of event dan nemen wij ook onze verkleedkist mee. Onze verkleedkist is gevuld met heel veel zonnebrillen, pruiken, hoedjes, boa’s en allerlei andere (te)gekke accessoires!!

Ook nemen wij een foto backdrop mee welke wij helemaal in thema van jullie feest kunnen aanpassen of kunnen wij een fotohoekje creeeren helemaal zoals jullie dit wensen!  

Deze workshop is extra leuk met de uitbreiding schminken en/ of glittertattoo’s

Via onderstaande link een kleine sfeerimpressie van de workshop op een bedrijfsfeest

https://youtu.be/1QJHYauRY9s 

Willen jullie een logo van uw event, bedrijf of vereniging

Wij kunnen de layout van de foto’s volledig naar wens aanpassen, We kunnen de foto’s bewerken in een collageprogramma, daar kunnen zelfs de foto’s aanpassen in jullie huisstijl met logo.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.