Extra opties!

 Er zijn diverse extra opties beschikbaar om het feestje te verlengen. Ook kun je het feestje uitbreiden met een maaltijd of snack, en bij de themafeestjes en partyboxen kun je bekers en cadeau tasjes met naam bij bestellen. 

Welk kind is niet dol op schminken? Alle medewerkers hebben scholing gehad of zijn ervaren schminkers dus we maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan kleurtjes mee en ook glitters mogen niet ontbreken. Jammer dat de schmink niet eindeloos kan blijven zitten want elk kind voelt zich magisch met een geschminkt gezichtje 

Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen die elk seizoen we elk seizoen wisselen. We kiezen tattoo’s in het thema van het seizoen, de kleuren mag je zelf bepalen ga je voor regenboogkleuren of juist echte glitterkleuren? De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad en zelfs naar zwemles!

We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct tijdens het feestje uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje. Ieder kind krijgt een eigen foto met knutselwerkje en de jarige krijgt als extra een groepsfoto erbij

Een extra snack of maaltijd voor of na het feestje? dit zijn onze mogelijkheden!!

Als je een van de onderstaande opties bij het feestje kies kunnen we ook tijd maken om de cadeautjes uit te pakken.  Jullie kunnen een leuk spel doen voor het uitpakken van de cadeaus. Alle cadeauspellen zijn in thema van het feestje en met knutselfeestjes gebruiken we onze eigen knikkerbaan!

Voor, na of tijdens de workshop versieren we een cupcake met de lekkerste toppings bij het heksenfeestje. Bij het Harry potterfeestje worden de cupcakes vervangen door oreospinnen Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Voor na of tijdens het feestje krijgt Ieder kind 2 broodjes hotdog.  lekker met maynaise, ketjup en gebakken uitjes. Wil je direct uit school doorrijden is dit ook een perfecte optie voor lunch.Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Alle kindjes krijgen frietjes en een lekkere snack, deze worden voor na of tijdens het feestje bezorgd door FEBO. Wil je direct uit school doorrijden is dit ook een perfecte optie voor lunch.Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

 

Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami, snacktomaatjes, komkommer en ananas.  Met deze optie duurt het feestje een uur tot 75 minuten langer.

Voor of na het knutselen maken we samen met jouw vrienden en vriendinnen pancake art, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op bakplaat, we nemen voorbeelden mee maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste tekening te maken wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje ongeveer een uur tot 75 minuten langer

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.