beurzen & festivals

 

Een dagje uit word een creatief feestje 

Made by Melissa is af en toe ook op evenementen en beurzen te vinden, creatief bezig zijn kun je namelijk overal. Wij verzorgen dan creatieve workshops voor kinderen of voor volwassenen. Even een momentje zitten en aan de slag om iets moois te maken terwijl je de hele dag over een evenement loopt!! 

Creatief bezig zijn is leuk

Tijdens een creatieve workshop kun je je creativiteit laten stromen, door niet te denken maar vooral te doen, door zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk zonder vooroordelen aan de slag gaan en dan plots merken dat je alles om me heen ben vergeten en volop aan het genieten ben van het moment.

Waar zijn wij al geweest?

In 2022 waren wij te vinden op het Tina festival met een workshop Ibiza sieraden, de kinderen konden op inschrijving meedoen en mooie Ibizasieraden maken. In december 2022 stonden wij op de kerstmarkt van Serious request om slijm te maken voor het goede doel, we hebben geld opgehaald voor het mooie doel het vergeten kind. 

Beurzen Evenementen in 2023

Beurzen en evenementen in 2022

Made by Melissa was in 2022 te vinden op meerdere grote evenementen, als je klikt op de button krijg je een kleine impressie van onze workshops op deze evenementen!! 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.