bedrijfs-events

Wij maken van elke gelegenheid een creatief feestje

Wij komen de kinderen graag vermaken tijdens jullie feestje? 

Of je nu een bedrijfsborrel, een jubileumfeest, een openingsfeest, een festival of een evenement in een winkelcentrum organiseert? overal waar veel kinderen verwacht worden kunnen wij ze vermaken! Wij nemen de zorg uit handen bij de ouders en zorgen dat de kinderen vermaakt worden. Zo kunnen de volwassen een rustig aan de borrel of even rustig winkelen en ondertussen bouwen wij een feestje met de kinderen! 

Wij komen altijd met ervaren medewerkers

 Wij komen graag naar jullie toe voor het begeleiden van  leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Alle medewerkers die bij ons werken hebben ruim ervaring met het begeleiden van grote groepen kinderen, sommige medewerkers zijn zelfs pedagisch geschoold. 

Wij maken er graag een creatief feestje van

Creatief bezig zijn is leuk voor alle leeftijden. Tijdens een creatieve workshop kunnen de kinderen helemaal hun creativiteit laten gaan, door niet te denken maar vooral te doen, door zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk zonder vooroordelen aan de slag gaan. Wij nemen op verzoek leuke spellen mee zodat de kinderen die niet van knutselen houden zich ook uitstekend kunnen vermaken! 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Workshop fotolijstjes pimpen & Glittertattoo’s

Bedankt voor jullie geweldige werk, de kinderen hebben het super gehad, we hebben heel veel leuke complimenten gehad over jullie.

Diana

Van Maurick Yeast and packaging 

veel gestelde vragen

Welke activiteiten kunnen wij kiezen?

Je kunt een of meer activiteiten van deze pagina combineren, als je meerdere activiteiten wilt combineren komen wij ook met meerdere personen.

In welke regio komen jullie voor activiteiten?

Voor grotere groepen komen wij naar je toe tot maximaal anderhalf uur rijden vanuit Haarlem. Hebben jullie een aantal onder de 15 kinderen rijden wij maximaal 1 uur! dat betekent dat wij in  den helder, alkmaar, zaanstreek, Rotterdam, t Gooi, Amsterdam en Utrecht en alles wat daar tussenin valt komen voor onze activiteiten.

Wat zit er bij de activiteiten inbegrepen?

Alle activiteiten zijn inclusief professionele begeleiding van een van onze medewerkers, Alle benodigde materialen voor het  knutselen.

Wat zijn de kosten?

de prijsberekening van een onze activiteiten op een evenement is maatwerk, daarom kunnen wij geen exact prijzen op onze website vermelden. Als jullie interesse hebben in één of meer activiteiten maken wij graag een offerte voor jullie. Zijn de groepen kleiner dan 15 personen dan hanteren wij de normale prijzen van onze kinderfeestjes.

Er komen veel kinderen van verschillende leeftijden welke activiteiten zijn hier voor geschikt?

De activiteiten met foam klei zijn leuk voor jong en oud, ieder kind kan hier op zijn eigen niveau mee knutselen. schminken en glittertattoos doen het ook altijd goed op alle leeftijden!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.