Partijtje op maat


Made by Melissa biedt verschillende themafeestjes maar zit nou net jou thema er niet bij? Kies dan  een partijtje  op maat!!

Partijtje op maat optie 1

Wil je het feestje wel zelf organiseren maar heb je geen idee waar je beginnen moet? Made by Melissa kan je  helpen, in een telefonisch gesprek of via de mail bekijken ik de wensen, aan de hand hiervan maak ik een draaiboek geheel in het uitgekozen thema.In het draaiboek staat alles beschreven: Tips om een kinderfeestje goed te laten verlopen, een voorbeeld tijdschema, diverse spellen en tips voor de maaltijden. Ook geef ik je tips voor bijpassende decoratie. Met een draaiboek van Made by Melissa kan je zelf volledig aan de slag.

extra: decoratie op geheel in thema kan Made by Melissa ook verzorgen, vraag tijdens ons gesprek naar de mogelijkheden en prijzen.

Kosten:  20 euro

Partijtje op maat optie 2

Wil je een themafeestje op maat geheel georganiseerd door Made by Melissa? In een gesprek bespreken we de wensen, maken we samen een draaiboek geheel naar wens en Made by Melissa gaat aan de slag om een onvergetelijke middag neer te zetten. deze optie is inclusief gebruik van decoratiemateriaal.

Kosten: een partijtje op maat thuis 17,50 per kind, een partijtje op maat op onze locatie 20,00  per kind.