DIY decoratie items en cadeaus


Betekenis van DIY is Do it yourzelf, dus eigenlijk handgemaakte producten. Ik vind het heerlijk om te knutselen en probeer zelf ook altijd veel zelf te maken. Cadeaus of decoratie-items voor in huis of voor een feestje. Als ik op Pinterest een mooi plaatje voorbij zie komen denk ik niet, oh wat mooi waar koop ik dat? nee ik denk dan, Hoe kan ik dit ook maken? Heb ik nog spullen in huis die ik kan gebruiken of moet ik materiaal bijkopen? niet iedereen is zo creatief, dat hoor ik vaak van mensen om me heen maar ik wil graag mijn creativiteit met jullie delen.  Stel jij bent niet zo creatief maar jij wilt wel mooie handgemaakte persoonlijke styling artikelen voor op je bruiloft? of je zoekt een mooi origineel gepersonaliseerd (kraam)cadeau dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik werk met veel materialen bijvoorbeeld, Jute, papier, karton, vilt, foam en hout. binnenkort vind je hier een overzicht met items ik voor mezelf of voor andere heb gemaakt, zit er iets voor je tussen wat je ook graag wilt hebben kan ik dat  ook voor jou maken? Zit er niet tussen wat je zoekt en je hebt wel een voorbeeld van wat je graag wilt hebben stuur dan een mail naar info@made-by-melissa.nl want misschien kan ik het wel voor je maken?  ik zie overal uitdaging in!